Er du lei av å vedlikeholde terrassen med beis eller olje, så er terrassebord wpc kompositt løsningen. Terrassebord wpc kompositt er vedlikeholdsfrie og med en ubegrenset holdbarhet under normale forhold. Våre wpc kompositt terrassebord består av 75% trefiber blandet med 25% polymer. Blandingen gir unik holdbarhet og stabilitet under norske forhold med store temperatursvingninger og væreksponering. Vårt materiale er 100% miljøvennlig og resirkulerbart. Vedlikeholdsfrie kompositt terrassebord er svært behagelig å gå på, opplevelsen er samme som heltre. Konsekvensene 

MONTERING VEDLIKEHOLDSFRIE KOMPOSITT TERRASSEBORD:

Terrassebord wpc kompositt monteres på trebjelkelag av CC40 eller mindre. Har du allerede bjelkelag på CC60, legger du bare inn et ekstra bjelkelag mellom hver CC60, så ny CC blir 30. Gulvet skal ha mulighet til ekspansjon, så man begynner med å legge bordene 20mm fra vegg. Benytt gjerne en krittsnor eller lignende for å være sikker på at første lengde blir helt rett. Innerste lengde festes med terrasseskruer hvor du for-borrer i terrassebordene. Deretter festes terrassebordene med tilhørende festemateriell (klips og skruer). Avstand mellom terrassebordene på langsiden gir seg selv, mens på kortsiden legges det inn en avstand på 5mm. Wps kompositt terrassebord er like enkelt å kutte som normalt treverk. Man trenger derfor bare ordinær kapp/gjær sag og splittesag. Man kan montere wpc kompositt terrassebord på ulike måter. den vanligste er helt usystematisk, hvor det er en på minst 30cm sideforskyvning på kort-ende skjøtene. To andre metoder er i forbandt, altså der annenhver lengde treffer på linje i forhold til kort-ende skjøt, mens den tredje metoden er å legge gulvet og lengdene inn i rammer. Ytterste bord festes med terrasseskruer på samme måte som det innerste. 

BRUK AV VEDLIKEHOLDSFRIE KOMPOSITT TERRASSEBORD:

Ved normal bruk og ved normal eksponering av vær og vind, vil vedlikeholdsfrie kompositt terrassebord ha ubegrenset levetid. Bordene er massive, altså uten hull og er gjennomfarget. Det vil derfor aldri være snakk om et toppsjikt som blir nedslitt. Terrassebordene er 20-22mm tykke og er av gjennomgående, homogent materiale. (unntak finnes, rådfør deg med terrassekupp.no om du lurer på hvilke). Vedlikeholdsfrie kompositt terrassebord har mykheten og den behagelige varmen og komforten til heltre. Ved uvøren bruk, vil det derfor på samme måte som ekte tre oppstå riper og merker. Flekker ol. forsvinner som regel av seg selv, mens Zalo og en gulvskrubb kan benyttes på ekstra utfordrende flekker.