Om oss

Terrassekupp.no er en del av Gulvdeal AS – Blant Norges største aktører på gulv

Terrassekupp.no

I 2020 startet Gulvdeal AS nettbutikken terrassekupp.no . Terrassekupp er en underavdeling i Gulvdeal – paraplyen som tilbyr vedlikeholdsfrie kompositt terrassegulv og vedlikeholdsfrie rekkverk/ gjerder. Produktene er testet gjennom flere år i norsk klima, slik at vi er 100% sikre på at Gulvdeal sin standard i forhold til kvalitet er ivaretatt. Våre kompositt vedlikeholdsfrie terrassegulv kommer fra egen fabrikk i Kina, mens alt av rekkverk kommer fra Arnøy engros i Narvik.

Gulvdeal AS som ble etablert og lansert som landsdekkende nettbutikk i 2009. Bakgrunnen er en familiebedrift gjennom flere generasjoner innen maling, interiør og gulv. Kulturen i Gulvdeal er tuftet på gode familieverdier, noe som har skapt tillit hos våre kunder gjennom flere generasjoner. Tillit, respekt og tilpasningsdyktighet er nok årsaken til at vi har holdt stand siden 1920.

Varehus/butikk

Vi har et fysisk varehus/ butikk på 500 kvadratmeter, i tillegg til et stort varelager i Hydroparken. Her har vi store utstillinger av alle våre gulv innen parkett, laminat, teppeflis, gulvbelegg og vedlikeholdsfrie terrassegulv. I Oslo har vi også en leilighet hvor vi har utstilt alle våre mest populære parkettgulv. Dette er et ubetjent, men fjernstyrt showroom hvor du kan booke din private time og kommunisere med oss via Zoom fra Notodden.

Erfaring og fagkunnskap

Gjennom generasjoner og erfarne butikkmedarbeidere, så har Gulvdeal en ekstraordinær fagkunnskap innen gulv, interiør og oppussing. Denne fagkunnskapen er vi stolte av, og vi vet at miksen er unik i dagens “butikkdød” innen faghandel.

Kontakt oss

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Navn

Eventyrlig Oppussing

Gulvdeal har vært med i hele 9 sesonger, helt ifra starten av Halvor Bakke sitt oppussingsprogram “Eventyrlig Oppussing” på TV3. Her har vi vært med i 3-4 episoder hvert eneste år hvor vi hjelper til “bak kamera” med å montere vår egen merkevare innen parkett “Nordic Flooring”. Vi er stolte av at våre unike parkettgulv er selve basen i alle disse unike og eventyrlige prosjektene over hele, vakre Norge.

Nordic Flooring merkevare

I 2011 ble vår egen merkevare Nordic Flooring lansert. I de første 6 årene var Halvor Bakke med som designer i en egen Nordic Flooring kolleksjon. Vi ønsket særegent norsk design tilpasset norske hjem og hytter. Nordic Flooring er 1 stavs parkettgulv av høy kvalitet med norske kvalitetskrav. Nordic Flooring har vært en eventyrlig suksess, hvor målet har vært at vanlige folk kan skape sitt drømmehjem med eksklusiv og vakker kvalitetsparkett. Design og tilvirkning: Nordic Flooring parkett blir designet i Norge. Vi benytter Tyrilin beis i ulike egne blandinger for å komme frem til ønsket farge og uttrykk på eiken. Når selve designet er ferdig utviklet, sendes designpanelet ned til fabrikkene i Polen og Kina for å gjenskape designet før masseproduksjon. Nordic Flooring har en tydelige kravspesifikasjon mht kvalitet uavhengig av om tilvirkningsland er Polen eller Kina. Du kan på hvert eneste produkt se hva som er tilvirkningsland og hvilke sertifiseringer og kvalitetsstempel som er gjeldende.

Prisgunstig

Grunnen til at vi er såpass prisgunstig, er fordi vi forhandler og kjøper inn direkte fra produsent/ fabrikk uten fordyrende mellomledd. Vi forhandler om enorme volum i fulle trailere og containere for å få prisen ned til deg som kunde. Det fører i tillegg til at vi alltid har store og fulle varelager, slik at vi kan levere raskt, trygt og effektivt over hele Norge.

Media

Kåret til gasellebedrift av Dagens Næringsliv, 3 ganger. DN reportasje.

0