Oppdag den revolusjonerende forandringen med Xgen – Det Neste Nivået av kompositt terrassegulv

Xgen, den nyeste innovasjonen innen kompositt terrassegulv, har satt en ny standard for med sin avanserte teknologi og forbedrede egenskaper. Dette gulvet går utover det vanlige, med en overflate som ikke bare er mer flekkavvisende, fargebestandig og ripesikker, men som også løfter brukeropplevelsen til et nytt nivå.

 

Terrassegulvet Xgen er flekkavvisende:

Xgen-gulvet er konstruert med den nyeste teknologien for å motstå flekker og væske absorpsjon. Enten det er søl fra vin eller kaffe, eller til og med fargerike sauser, danner ikke flekkene seg og kan enkelt tørkes bort uten å etterlate seg merker. Dette gjør det ideelt for aktive hjem og kommersielle områder der holdbarhet og renslighet er nøkkelfaktorer.

Terrassegulvet Xgen er fargebestandig:

Med sin avanserte overflatebehandling beholder Xgen-gulvet fargene sine lenge, selv når det utsettes for sollys og daglig slitasje. Dette sikrer at gulvet beholder sitt estetiske utseende og gir rommet en levende og frisk følelse år etter år.

Terrassegulvet Xgen har ripesikker overflate:

Xgen-gulvet er utviklet for å tåle hverdagens påkjenninger uten å vise tegn til riper eller slitasje. Den robuste overflaten er konstruert for å motstå støt fra møbler, høyhælte sko og andre harde gjenstander, slik at gulvet forblir vakkert og intakt over tid.

 

Det innovative Xgen-komposittgulvet tilbyr ikke bare ekstraordinær holdbarhet, men også enkel installasjon og vedlikehold. Med et bredt utvalg av farger, mønstre og teksturer tilgjengelig, tilpasses Xgen kompositt terrassegulv enhver innredningsstil og gir rommet et tidløst utseende.

Ta spranget mot fremtiden med Xgen-komposittgulvet – et gulv som ikke bare forbedrer estetikken til ditt hjem eller virksomhet, men som også står imot tidens tann og bevarer sitt elegante utseende i årene som kommer.

Bruksområder:

Utvendige terrasser under og uten tak. Xgen overflaten er også egnet i forbindelse med klor og saltvann. 

 

0